onsdag 25 februari 2009

Underbara postlåda!!!

Jag visste det! Idag skulle bli en bra dag!! När jag kom hem märkte jag att postlådans lock inte var fast! Väl framme vid postlådan kände glädjen inga gränser när jag såg, inte ett, utan TVÅ paket till mig!!

När jag kom in möttes jag av en vild hund, fick kämpa emot för att inte öppna paketen där och då i tamburen... Men en snabb promenad med hunden, in och springa på toaletten och sen, då blev det öppningsdags!

Först öppnade jag paketet av min finska hemlisvän (SNY)... Inne i postpåsen fanns en underbar gul/orange stickad väska/portfölj! Kommer att bli perfekt till mina papper för min webshop!! Inne i väskan fanns ett paket grönt te, en chokladplatta Mjölkchoklad från Sockerbageriet i Sverige (aldrig sett tidigare, ska bli gott att smaka. För jo, jag har inte öppnat den än! Hör och häpna :)), ett kort samt två nystan Elfin mohairgarn i en alldeles underbar färg, röd-lila-orange-brun... Iso lämmin kiitos sinulle hyvä Sny, paketti oli tosi mieluinen!!!Sen tog jag fram det vackra gröna paketet från Sverige, mitt paket i Garn & te bytet! I min iver att få upp påsen rev jag förstås sönder hela påsen med den påföljden att allt det där som gör att påsen blir mjuk, hamnade på mig, bordet och golvet... Fram med dammsugaren och reda upp i oredan :) Sen till paketet... Choklad (mmm vad jag ska mysa framför tv:n ikväll...), te, te och te!! Massor med te!! Det jag nu har i tekoppen är tepåsar med söt lakrits, har aldrig testat tidigare men det smakar faktiskt lakrits! Härligt! Där fanns också löste med svartvinbärssmak plus två påsar "kulor" som man kan ha i både varmt och kallt vatten! Häftigt! Sen fanns där också nåt jag heller aldrig sett, nämligen tebollar! Hon rekommenderade en genomskinlig tekanna för att kunna se hur vackra dessa bollar blir då de öppnar sig i vattnet! Jag ringde genast mamma för att kolla om hon har en sån, annars får jag luska fram en nånstans ifrån! Utöver allt detta fanns där en härva växtfärgat garn, färgat med asp. Underbart vacker grön färg!! Undrar vad jag ska sticka av det... Ja, som om inte detta skulle räcka så fanns det även en flaska bubbel med!! Bubblet denna gång var inte drickbart utan att ha i badkar ;) Nåt sånt har jag tyvärr inte, men det går säkert lika bra som duschcreme!! Tusen tack Ylva!!
SÅ TACK TILL ER BÅDA, ERA GÅVOR VAR ALLDELES UNDERBARA!

3 kommentarer:

  1. Men ååh vilken dag! Jag blev plötsligt helt övertygad om att jag behöver en kopp te nu, genast!

    SvaraRadera
  2. SNY: kiva että paketti ilahdutti :o)

    SvaraRadera
  3. Mahairgarnet är helt ljuvligt, vackra färger ihop!

    SvaraRadera