onsdag 30 juli 2008

Ljuvligt paket!! Ihana paketti!!

Oj, vad jag blev glad när jag kom hem från jobbet idag!! I min postlåda fanns ett underbart limegrönt paket!! Yes, paket från min hemlis!! Jag tappade hakan när jag öppnade paketet! Där fanns ett alldeles underbart limegrönt garn i silke, Merinosilke, en rundsticka i rosenträ (tror jag det är) och en alldeles bedårande sjalnål som min hemlisvän själv har gjort i cernitlera. Hon skrev att hon gjort den mer på skoj, men jag tycker den är söt!! Det här garnet måste ju bli en Swallowtail sjal, men jag tror jag måste vänta lite med det... För jag har allt möjligt på gång just nu...Och samma på finska ;)

Voi että olin iloinen tänään kun tulin kotiin töistä ja huomasin postilaatikossa paketti minun Hemlis4 ystävältäni!! Todella ihana limen vihreä Merinosilkki lanka, tästä on pakko tehdä Swallowtail huivi, pyöröpuikot ruusupuusta (taisi olla ainakin?!) sekä ystäväni tekemä huivineula. Todella upeaa! Pelasti koko illan ;)

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Kul att hitta ytterligare en stickare... Vad mycket fint du gjort.. Googlade på garnet Odin o hittade pris på ett enfärgat bara.... 52:-/100g... Vet inte om du kan jämföra det enfärgade o se hur stor skillnaden är där... Gjorde ett försök iallafall.... läste om ditt lilla problem... har en teori... ska det inte vara en kant vid sidan av spetsmönstret av räta o aviga maskor.... på båda sidor.... stämmer maskantalet då????.. vem vet.... hoppas det ordnar sig för dig... kommer att titta till dig igen... Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Va roligt att du hittat mig! :D

    Jo, det ska säkert vara en kant med räta och aviga maskor vid sidan om mönstret, men problemet är hur många av vardera och i vilken ordning?! Men det löser sig säkert, mönstret ligger till sig till nästa sommar, jag har påbörjat en ny sommarstickning ;)

    SvaraRadera