torsdag 14 januari 2021

Slöjdfestivalen blir virtuell!

 I våras 2020 blev vi tvungna att skjuta upp Slöjdfestival till havs pga. Corona. Vi tänkte då att oktober borde vara ok, då reser vi iväg. Men nej, det blev intete så. I stället funderade vi på alternativet att ordna en festival i Nykarleby i april och en vecka senare i Vasa. Men osäkerheten var för stor, hur vet vi att det går? Vi ville inte stå där sen, igen, med en festival som inte skulle gå att genomföra. Så vi bestämde oss för att satsa på en virtuell Slöjdfestival!


Inkommande lördag, 16 januari, är det dags för första evenemanget, en kurs i flerfärgsstickning. Tänk så fiffigt, du kan sitta vid ditt eget köksbord och lära dig sticka med fler färger, så praktiskt! 

Sen har vi en föreläsning veckan efter, då Katarina Karlsson från Kalix ska berätta hur det är att leva med Finullsfår i Norrbotten, Sverige. Januari avslutas sen med ett hantverkssamtal med Lillemor Elfgren med Limmo design och Alicia Trezise-Segervall med Koskö mill.


Katarina Karlsson.

Lillemor Elfgren.


Alicia Trezise-Segervall.

Intresserad att delta? Enbart workhoparna kostar (inte mycket) och resten är helt gratis! Du kan läsa mer här och anmäla dig här. Hoppas vi ses på Zoom!

1 kommentar:

  1. Thanks for Sharing such an amazing article. Keep working... Your Site is very nice, and it's very helping us.. this post is unique and interesting, thank you for sharing this awesome information

    Task Club App Download | Task Club App 2021

    SvaraRadera