söndag 14 januari 2018

Slöjdfestivalen 27 januari

Om några veckor är det igen dags för Slöjdfestivalen! I januari 2016 ordnade jag en stick-kryssning som jag kallade Stick till sjöss, samma helg året efter, 2017, gick Slöjdfestivalen av stapeln. Nu kör vi igen, vi fyller Wasaline med slöjd!

webacc 1

Dagen startar med avfärd från Vasa hamn på lördag morgon kl 9. Under resan mot Umeå kan du delta i någon av de workshops som erbjuds eller gå på en föreläsning. Det finns även tid att sätta sig ner i slöjdcaféet som pågår i cafeterian under hela resans gång. Väl framme i Umeå tar vi bussen in till centrum och har fritid fram tills dess att färden åter går mot Vasa.

Under resan Umeå - Vasa finns det massor med tid för trevlig samvaro, nätverkande, mingel, slöjdande, inspiration och god mat. Uppe i konferensen pågår en marknad under hela resan, där kan du köpa hantverk, garn, ull, smycken och ta del av Kulturösterbottens projekt Kulört. Alkoholfritt bubbel med snacks blandat med nya möten och skratt, låter inte det underbart?!

http://www.juthbacka.fi/anmalan/slojdfestivalen

Väl framme i Vasa, kl 23:30, åker vi in till centrum och checkar svenskarna in på Sokos Hotel Vaakuna för natten. När söndagen gryr tar Slöjdsöndag vid, med massor med program i centrum av Vasa! Även då blir det workshopar, föreläsning och trevlig samvaro. Lunchen intas i Folkhälsans hus.

http://www.juthbacka.fi/anmalan/slojdsondag

Låter det inte underbart? Då kan jag glädja dig med budskapet att du ännu hinner anmäla dig, sista anmälningsdag är 24 januari. Klicka på länkarna ovan så kommer du in till respektive anmälningssida, hör av dig om du har frågor!

Varmt välkomna med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar