lördag 13 maj 2017

Sticklägret

Nu har det gått vad som känns som en evighet efter sticklägret i april, tiden bara rinner iväg. Lägret var ett utav dom bästa, härliga människor, glada skratt, finfina stickningar, umgänge och glädje.

Det stickades, spanns, härvades och revs upp...Det skrattades, klappades garn, samtalades och njöts...

Vi bastade i den nybyggda strandbastun, njutning på högsta nivå! Jag menar, värmen, utsikten, umgänget!!Och vad gör ett gäng stickerskor, när de går i bastun? De stickar naturligtvis!! :D


Och utsikten, den utsikten... Det är nåt speciellt med skogen, klipporna och havet på Pörkenäs. Den här gången stormade det riktigt rejält, stora vita vågor både på fredag och lördag. Vinden ven och man kände sig som en ispinne där ute. Men trots detta, så får själen ro här. Sielu lepää.Med stor tacksamhet ser jag tillbaka på det här lägret och ser förväntansfullt fram emot lägret i september. Det lägret kommer att bli det tionde lägret (!!) jag ordnar på Pörkenäs, därför slår vi på stort och förlänger lägret med nästan två dagar! Vi börjar på onsdag 27 september med middag och avslutar på söndag 1 oktober med middag även då. Om man inte får ordnat det så att man kan vara med ända från onsdag så kan man ansluta sig till gänget på torsdag el fredag också, i vanlig ordning. Kursledare på september lägret är ingen mindre än Anna Bergman, också känd som Tant Ulltuss!! Mer info om hennes kurs och om priset på lägret kommer i juni månad, man kan sen anmäla sig i slutet av juli.

Nu är det dags att packa stickkassen och styra mot Juthbacka herrgård och stickmys. Ha en underbar lördag alla fina, 'til next time!

3 kommentarer:

 1. Pakko päästä mukaan syyskuullakin :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas jag inte missar anmälningen denna gång, utan kan anmäla mig direkt och inte vänta på avbokningsplats.

  SvaraRadera
 3. Great Article it its really informative and innovative keep us posted with new updates. its was reallyvaluable. thanks a lot.orologi replica
  replliques montres
  Rolex Replica
  replique montre suisse.

  SvaraRadera