torsdag 30 juli 2015

Campingstickning!

Den här gången träffas vi vid Juthbacka camping vid servicehuset och stickar!

Onsdag 5 augusti kl 18 - 21 stickar, virkar, pratar och umgås vi och har det bra. Ta med dig en campingstol om du vill sitta bekvämare, vi räknar med att solen skiner så vi kan sitta där ute  ;) Kaffe & dopp 5 €. Varmt välkomna!



lördag 25 juli 2015

Finally I got lucky!!

Jag har haft otur den senaste tiden, alltid varit på fel ställe på rätt tidpunkt. Men nu, äntligen var jag precis där jag skulle vara i rättan tid! Jag har lyckats lägga vantarna på ett garnkit till sockan Anna hos Manduzana, tjohooo! Kitet finns att köpa via etsy.com, klicka på bilden nedan (som är Amandas!) så kommer du rakt in i hennes shop. Skulle garnkitet mot förmodan vara slutsålt så kommer det säkert mer. Annars kan du tröstshoppa handfärgat garn eller fibrer, Amanda är en hejare på att färga!



Mönstret till sockan Anna, som Dödergök har designat, köper du på Ravelry, klicketiklick.


måndag 20 juli 2015

Höstlik sommardag

Ny stickning på gång! Första sockan är klar, den andra är halvvägs. En enkel sockstickning behövs när man äntligen får tid att prata bort några timmar med en kär vän ❤️ 

Älskar färgerna i detta Nalle-garn! Får riktigt höstfeelis trots att det var en underbar sommardag igår :)

måndag 6 juli 2015

Sommarstickmys!

Inkommande lördag, 11 juli kl 12-16, träffas vi vid Woldemars café vid Juthbacka herrgård. Vi stickar, virkar, umgås och har det allmänt trevligt. Var och en köper det man vill äta och dricka :)

Varmt välkomna!






lördag 4 juli 2015

Gyllengul Marin

Min Marin är färdig. Är vi petnoga så har den varit det i en vecka. Tur dock att det inte är yllesjalsväder just nu ;)










Mönster: Marin av Ysolda Teague
Garn: Novita Karhu
Stickor: 4 mm
Åtgång: 134 g