torsdag 18 juli 2013

Mer Pörkenäs, mer läger!

Jag var ut till Pörkenäs idag för att titta in i lägergården, som renoverats sen jag sist var där på läger för 20 år sedan ;) Blev allt pirrig i magen, ser så fram emot lägret!

Här, uppe på andra våningen finns ett underbart rum var vi kommer att sticka från tidig morgon till sen kväll. Enda avbrottet blir när vi dukar fram lunch och middag ;) Fin utsikt åt alla håll, havet ligger nära, nära.
Sovrum finns också på samma våning. Det finns flera 4 personers rum, även 2 st 10 personers rum. WC med 2 st duschar finns också här, allt samlat på ett ställe! Bastun ligger i källaren, om det finns intresse knäpper vi också på den. Simma får den som vill, man kan även passa på och ta en promenad i den vackra skogen.
Nu till det bästa. Ni som är med i Facebook kanske också är med i en grupp som heter Online stickcafé. Om du inte är det, be att få gå med i gruppen! Gruppens grundare, allas vår kära Lisa Bomble, kommer hit! Hit, till Finland! Hit, till Pörkenäs och vårt stickläger!! Hon kommer att hålla en kurs i dubbelstickning på lördagen. Denna kurs har jag själv gått när jag var på sticklägret i Docksta i maj så jag kan intyga att den här kursen är helt suverän! Hon berättar, visar, hjälper och guidar oss igenom dubbelstickningen på ett mycket begripligt och pedagogiskt sätt. När du anmäler dig till lägret så ska du anmäla dig skilt till den här kursen. Kursen kostar 35 €, i det priset ingår Lisas expertis och vägledning, du får även med dig en beskrivning på dubbelstickningen. Väl värt varenda cent!

Med på lägret kommer också en annan stick-kändis, nämligen underbara Ika som grundat stickamera.se!! Om du inte bekantat dig med den sidan ännu vill jag uppmana dig att genast göra det! En mycket omtyckt och välbesökt sida!
Det här är då bara två underbara människor som kommer att befinna sig ute på Pörkenäs i september, det kommer många, många fler! DU är varmt välkommen! Tänk så underbart roligt vi kommer att ha det! Tillsammans gör vi detta stickläger till ett underbart varmt minne att plocka fram sen när vintern och mörkret kommer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar