söndag 2 juni 2013

Stickläger vid Pörkenäs 12.9 - 15.9.2013

Knappt har vi lagt ett stickläger bakom oss innan vi sparkar igång planeringen av nästa!

Höstens stickläger kommer att gå av stapeln vid Pörkenäs lägergård som ligger vackert beläget vid havet. Vi inleder helgen med gemensam middag på torsdag och avslutar på söndag vid lunchtid.

Vi övernattar i huvudbyggnaden, där finns det totalt 14 sovrum. Här finns 10 duschar, toaletter, på övre våningen finns både klassrum och mötesrum. För att lägret ska kunna ordnas måste vi ha minst 20 st deltagare, som mest tar vi emot 35 deltagare.


All mat serveras i den skilda matsalsbyggnaden.


Området är mycket vackert med skog, klippor, sandstrand och hav.Lägret kostar 230 € per person. I detta ingår då mat & logi i tre nätter och fyra dagar. När vi fått in tillräckligt med deltagare och alltså vet att lägret blir av, då ska 150 € inbetalas. Detta är samtidigt en reserveringsavgift som inte fås tillbaka om man avbokar senare än en månad innan lägret. Resterande summa på 80 € inbetalas senast två veckor innan lägret. Anmälan kan man lämna på info at garnstugan dot fi, här under detta inlägg eller på Garnstugans grupp på Facebook. Om du inte redan gillar oss på Facebook, gå då in och gör det! Där uppdaterar vi alla nyheter, kampanjer och information.

Visalisa kommer att hålla en kurs i dubbelstickning under denna helg. Till denna ska man anmäla sig skilt. Mer info och pris för denna kurs, som betalas utöver deltagaravgiften, kommer inom kort!

6 kommentarer:

 1. Jag är fortfarande med ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra Pia! Du är redan med på deltagarlistan :) Ska bli så roligt!

   Radera
 2. Har kollat kartan. Det är över 500 km till Pörkenäs och tar minst 6 och ½ timmar att köra och då är ingen paus inräknad. Helst skulle man ju vilja ha sällskap på en så lång resa...
  När måste man senast bestämma sig?
  Tänkte nämligen sätta press på några stickvänner! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vore jättekul om ni kom ett gäng söderifrån också! Härligt då människor, med olika bakgrund och från olika landskap och länder, kan samlas med gemensamt intresse som nämnare! Senast i början av augusti vill vi få in anmälningarna, så du har god tid på dig att övertala (om nu övertalan behövs ;) ) dina vänner :)

   Radera
 3. Var ligger pörkenäs? September är en bra månad och det vore kul att åka.

  SvaraRadera
 4. Pörkenäs ligger i Jakobstad i Österbotten i Finland. Enklast kommer man sig över med båt från Umeå till Vasa, vid behov kan vi ordna med transport ut till lägerplatsen :) / Mikaela

  SvaraRadera