måndag 23 juli 2012

Clue #2

I fredags kom så andra ledtråden i mysteriestickningen Rockefeller. Så här ser min sjal ut, så här långt. (Stickan är för kort för att hela sjalen ska synas så ni får nöja er med denna halvkassa bild...)



Paket!!!

Oj oj så jag blir bortskämd ;) När jag kom hem från jobbet idag hade jag ett paket på trappan. Det var Annika som hade lämnat mitt paket i Garn & choklad-bytet! Vi är vänner sen tidigare vilket gjorde att det blev fullträff! Garnet är sååå jag :) Ska sticka traditionella, långskaftade gummistövelsockor utav det här garnet till mig själv :)




I paketet fanns också choklad, mmmm. Inte bara en, utan två plattor mörk choklad. Kaffet droppar precis klart i bryggaren, så fort jag uppdaterat bloggen ska jag njuta av chokladen. Annika satte också med 6 påsar Kool aid så nu kan jag färga saft-garn! Jag har testat att färga tidigare, alltid lika roligt. Annika är en hejare på att göra markörer, i paketet fanns också 6 st markörer som man även kan använda som flyttbara markörer tack vare låset i ena änden, fiffigt! Dom kommer jag att ha mycket användning utav :) Tack snälla Annika!



Vilma, bara för att <3

Och så ett paket som jag fick redan i början av juli... Skäms att jag inte bloggat om detta tidigare, vet inte hur jag inte hunnit/tagit mig tid... Har väl stickat och jobbat för mycket ;)




Nåväl. I det paketet låg 4 nystan ullgarn från Iceyarns, precis i min färg, igen! :) Fullträff, med andra ord ;) Jag är osäker om garnet tovar eller inte, tror bestämt det får bli vantar till mig själv inför vintern utav garnet. I paketet låg också ett par stickor i bambu samt en häftig hund-mugg. Bytet var alltså En kopp garn. Tack snälla Susanne för paketet!!



söndag 15 juli 2012

Rockefeller

Så började äntligen den hett efterlängtade kalen som Westknits designat. Sjalen, som heter Rockefeller, ska stickas i två färger, jag valde Wollmeise (det gröna) och Malabrigo Sock (det orange). Ljuvlig stickning, väntar med spänning på ledtråd två som släpps nästa veckas fredag.













Har ännu 10 flikar kvar att sticka på ledtråd 1.

Stripe study

Så var den klar, min stoooora Stripe study. Kommer att användas flitigt i vinter, tack och lov har jag inte användning av den idag, vi får njuta av sol och värme.












Garn: Pirkkalanka, brunt och orange
Åtgång: Totalt 161 g
Stickor: 4 mm Addi, ny favotisticka, who knew? ;)

måndag 2 juli 2012

En kopp garn

Mitt paket har kommit! Ja, det kom egentligen redan i torsdags men jag har varit i Piteå på summergames över helgen. Bloggar mer om paketet när jag har tvättat ikapp där hemma och framför allt, sovit ikapp...