söndag 24 juni 2012

Hemlig KAL

Jag gick med i Stephen West's mysteriestickning på Ravelry. Jag har spenderat hela förmiddagen till att läsa alla 58 sidor med inlägg om färgfunderingar och själv funderat på mina färgval. Jag vill gärna kunna använda garn som jag har hemma så valet föll på dessa två: Malabrigo Sock i Terracota (jaa, snart är garnet slut, det här är det som är kvar efter min Buckwheat och Opsa) och Wollmeise i ljuuuvligt grönt, färgen heter Mistelzweig. Så nu är det bara att vänta på mitten av juli, när första ledtråden släpps, jag lär inte bli utan att göra tills dess ;)








Stickar så länge vidare på min 5200K, jag har snart kroppen färdig, har alltså stickat en del efter att jag tog denna bild...




torsdag 21 juni 2012

Opsa

Nu är den blockad och klar, min kära Opsa. Garnet är helt ljuvligt, både känslan i garnet och färgen. Fina Lisa har gjort mönstret, snacka om duktig designer! Var beredda på måååånga bilder, hon är ett tacksamt fotoobjekt, Opsa ;)






















Mönster: Opsa by Visalisa
Garn: Malabrigo Sock, färgen Terracota
Stickor: 4 mm. Testade min nya Addi sticka som jag fick i hemlis 8-bytet utav Alexandra, den var härlig att sticka med!

tisdag 19 juni 2012

Slurp

Mmmm, ett nytt byte som gör att det vattnas i munnen. Kika in på stickamera.se, där hittar du detta härliga byte :)



fredag 15 juni 2012

Tävling!

Hos Cecilia kan man delta i en tävling där hon lottar ut en finfin bok! Tävlingen pågår till den 1 juli.




fredag 1 juni 2012

Garn & te!

I går hade jag paket på bordet när jag kom hem... Eller ja, kanske det var i förrgår? Tycker dagarna flyter ihop lite ;)

I paketet, som jag fick utav blogglösa Irene, fanns det två nystan ljuuuuvligt limegrönt Rauma Finullgarn och ett vitt nystan utav samma garn. Teet är smakat och klart godkänt, Götheborgs special var jättegott! I paketet fanns också ett litet tehus, mycket praktiskt :) Så tusen tack kära du, fullträff!! :)