söndag 20 maj 2012

Metro

Denna underbara kofta stickar jag just nu, Metro. Den har varit i min Ravelry-kö länge redan, nu var det dags att få den på stickorna! Jag stickar i Cascade 220, inköpt på sticklägret i Kalix i höstas, av Rosie som driver Garn & textilhuset i Arvidsjaur.













Skaftlöst

Stickade ett par sockor till mig själv förra veckan, ett par utan skaft. Perfekt att tassa runt här hemma i, plus att de även passar i mina Converse :)





Garnet är Regia Twist merino, det finns också i Garnstugan, inte i webshopen ännu, men i den fysiska butiken finns det... Det är ett underbart garn. jätteskönt och mjukt att sticka i, härligt att ha mot huden. Nere till höger på bilden skymtar min Annis som jag stickade på Rhodos. Den väntar på blockning...

Mönstret till ovanstående sockor hittar ni här.

lördag 19 maj 2012

Nytt byte

Jag hade inte tänkt gå med i detta byte. Men så börjar det ploppa upp bilder på finfina paket som både skickats och emottagits. Vad gör jag? Klickar in mig på stickamera.se och anmäler mig :) Ännu hinner du också göra det, du har till sista maj på dig!




torsdag 17 maj 2012

Reklam

Nu ska ni passa på, ni som gillar att sticka sockor i lite tunnare garn :) Jag rear bort alla Opal garn i webshopen, de kommer att utgå ur sortimentet. Ett tips är att kombinera ett nystan Uni med ett nystan ur Hantverk & hobby, färgerna passar så fint tillsammans. Klicka här så hittar ni dessa härligheter :)













lördag 12 maj 2012

Rhodos in my heart.

Vi har nu varit hemma en vecka, men mitt hjärta blev kvar på Rhodos. Vi har haft en underbar semester, fylld med god mat, vackra landskap, ljuvliga blommor, steniga ständer, simning i havet, underbara människor och härliga nya vänner. Vi kommer definitivt att åka tillbaka nästa år.

Här följer lite bilder från semestern, de bilder som jag tog med min telefon. Dotterns systemkamera har ca 1000 bilder som vi ska gå igenom, men det har vi inte hunnit, eller orkat, med ännu.




Stranden vid hotellet, en stenig sådan.




Hotellet. Våra balkonger är på andra våningen, de två yttersta balkongerna till vänster.




Hibiskus i form av häckar, överallt. Vackert!




Vy från vår balkong.




Balkongstickning, bilden liggandes tydligen...







Porslinsblomhäck. Doften var out of this world.




Mer stickning.




Snart är den klar...




Amaryllis i blomlådor!




Vackert handarbete.




Jag - uppe på Akropolis, Lindos.




Mm, gott.